Home
Facebook Contact

Update revalidatie: herstel verloopt goed!

Update revalidatie: herstel verloopt goed! Biddinghuizen - 15 augustus 2018.  Wat ben ik blij om te kunnen melden dat mijn herstel goed verloopt. Inmiddels is mijn ‘tussenfase’ aangebroken, nu is het belangrijk dat ik de dagelijkse activiteiten, zoals buiten lopen en fietsen, weer zoveel mogelijk ga oppakken.

In juli heb ik een functionele test gedaan, waarbij wordt gekeken naar de asymmetrie tussen het aangedane been en het niet aangedane been. Resultaat was zeer goed, maar desalniettemin blijft de negen maanden revalidatie een feit.
Ook heb ik een start mogen maken met de loop-ABC, joggen op een loopband, en hierbij is het belangrijk dat je je bewust wordt hoe je staat en loopt. Verder ga ik in mijn schoolvakantie driemaal per week naar fysiotherapie en driemaal per week doe ik krachtraining voor mijn bovenlichaam en benen. Om op een verantwoorde manier terug te keren op mijn oude sportniveau, waarbij er contact is met een tegenstander en er sprake kan zijn van veel rotaties, is het erg belangrijk om te letten op de kwaliteit van mijn bewegen.
Ja, inderdaad, het is een lang traject, maar geest en lichaam zijn (nog steeds) in een goede verhouding, dus ik blijf optimistisch. En ik kan het niet vaak genoeg zeggen: alle mensen die mij steunen op mijn weg terug, waaronder mijn sponsoren: dank voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben en ik hou jullie uiteraard op de hoogte van de vorderingen!
 
Sportieve groeten,
Sacha

<< Terug naar overzicht
© 2022 Stichting Buwalda Sport - Realisatie: Sybit | Software op Maat