Home
Facebook Contact

Eindelijk, na 11 maanden revalidatie weer op de tatami!

Eindelijk, na 11 maanden revalidatie weer op de tatami! Biddinghuizen - 27 januari 2019.  Na 11 maanden revalidatie was het dit weekend eindelijk zover: mijn eerste wedstrijd. In Oud-Turnhout, België, heb ik deelgenomen aan de ‘Trofee van Antwerpen’, een mooie voorbereiding op de Europacup-wedstrijd in St. Petersburg over 3 weken ...

Ik was heel erg benieuwd of de stijgende lijn, die in de trainingen duidelijk zichtbaar was, ook in Antwerpen terug te zien zou zijn. Bij een echte wedstrijd, met alles wat daarbij komt kijken: voorbereiden, eten en drinken, de wedstrijdsfeer, in de gaten houden wanneer te spelen en op welke mat, etc.. 

Ik kan jullie opgelucht (toch wel een beetje) en met plezier melden dat het behoorlijk goed is gegaan. Met een de-ashi-barai, beenveeg, en een uchi-mata, beenworp, wist ik mijn eerste twee wedstrijden binnen 10 seconden te winnen! Met een mooie uchi-mata gevolgd door een shima-waza, verwurging, won ik ook mijn derde en laatste wedstrijd. Dus ik denk wel dat ik kan terugkijken op een zeer geslaagd ‘Trofee van Antwerpen’-toernooi.
 
O ja, mijn knie leverde geen enkel probleem op, dus ik durf voorzichtig te roepen: revalidatie afgerond en geslaagd, op naar St. Petersburg!
 

<< Terug naar overzicht
© 2022 Stichting Buwalda Sport - Realisatie: Sybit | Software op Maat