Home
Facebook Contact

Zo stil in mij!

Zo stil in mij! Biddinghuizen - 15 april 2019.  Van Dik Hout zingt over het verlangen naar warmte en troost op momenten dat het van binnen zo koud en stil kan voelen.

Na een zeer goede revalidatie kon ik verder werken aan mijn Return To Play. En dit ging niet onverdienstelijk: onder andere eerste in Sint-Petersburg en derde bij het NK Junioren. Ook bij de senioren in Uster, Zwitserland, een heel goed toernooi gedraaid, kortom, alle reden om tevreden te zijn met mijn comeback na bijna een jaar revalidatie.
En toen kwam Erfurt, Duitsland, de Junioren Europa Cup, en daar werd het stil ... Domme pech op een verkeerd moment: ik hoorde een ‘knak’ in mijn linkerknie en herkende meteen de symptomen van mijn eerste ervaring bij het afscheuren van de voorste kruisband. Huilend en hevig teleurgesteld heb ik het toernooi in Erfurt abrupt moeten afbreken. Een MRI-scan heeft bevestigd dat inderdaad mijn voorste kruisband opnieuw is afgescheurd. Met de chirurg een gesprek gehad en nu eerst 4 weken fysiotherapie, maar wel zoveel mogelijk in training blijven. Begin mei wordt bepaald welke operatiemethode zal worden toegepast.
Accepteren van wat er gebeurd is, is moeilijk, maar judo is en blijft mijn grote passie! Dus ondanks dat het ‘even stil in mij’ was, ga ik met alle energie voor mijn volgende grote uitdaging: revalidatie 2.0.

Sportieve groet,
Sacha
 

<< Terug naar overzicht
© 2022 Stichting Buwalda Sport - Realisatie: Sybit | Software op Maat