Home
Facebook Contact

Winterthur, Zwitserland, Senior European Cup 2022.

Winterthur, Zwitserland, Senior European Cup 2022. Biddinghuizen - 16 juli 2022.  Na een paar goede trainingsweken had ik zin in het toernooi, ik voelde me goed en sterk.
De eerste wedstrijd ging niet als gehoopt, ik kreeg snel 3 Shido’s tegen en kwam niet aan goed judo toe.


Nu was het wachten tot ik de herkansing ronde in mocht, en dit was het geval. Mijn tegenstander was de partij voor mij geblesseerd geraakt dus de tweede partijen hoefde ik alleen af te groeten voor de winst.
In mijn 3e partij kon ik beter m’n eigen judo doen en uiteindelijk met een uchi mata een wazari scoren gevolgd door een houdgreep dus ippon. Nu kon ik mij opmaken voor de partij om brons. Ik heb al vaker tegen deze tegenstander gejudood dus we wisten wat ons te wachten stond. Het ging gelijk op en we kwamen in de golden score terecht, hierin wist ik uiteindelijk met een mooie veeg een ippon te scoren en de 3e plek te bemachtigen.
Het was een leerzaam weekend, want hoe goed je je ook voelt, op de mat moet het er uitkomen en dit was bij mij niet het geval in dit weekend. Het moest uit mijn tenen komen maar, winnen is winnen…

<< Terug naar overzicht
© 2024 Stichting Buwalda Sport - Realisatie: Sybit | Software op Maat